Gebruik de Zip Code (NL)-widget om aan de hand van de postcode en het huisnummer de adresgegevens te laten zien in je formulier.

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.

Let op: De widget valideert alleen Nederlandse postcodes.

1. Maak een formulier

Sleep de Zip Code (NL)-widget op de juiste plaats in het formulier. Klik op het potloodje van de widget en geef de widget een naam bij Label. Je kunt de widget verplicht maken door Verplicht aan te vinken.

2. Vul het formulier in

Open je formulier in de App of in de Web App. Vul een postcode en huisnummer in en MoreApp vult de complete adresgegevens automatisch voor je in.

Je kunt de gegevens ook handmatig invullen. Het adres wordt, wanneer je online werkt, geverifieerd.

Werk je offline? Dan kun je het volledige adres handmatig invullenHet adres kan dan niet worden geverifieerd. Let erop dat je alle velden met een * invult.

Wanneer de App wel internetverbinding heeft wordt het adres automatisch weergegeven. Als dit adres geen Nederlands adres is of niet bekend is, dan verschijnt de melding Geen adres gevonden. Je kunt de adresgegevens handmatig toevoegen zodat je het formulier kunt verzenden.

Klik op Verstuur en je ontvangt een e-mail met PDF