Gebruik de Zip Code (NL)-widget om aan de hand van de postcode en het huisnummer de adresgegevens te laten zien in je formulier.

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.

Deze functionaliteit is beschikbaar in het Leaf, Branch, Tree en Forest abonnement. Bekijk onze abonnementen.

1. Installeer de Zip Code (NL)-widget

Ga naar het MoreApp Platform en maak een enquête formulier. Klik op Bewerk en ga naar de Pro tab.

Klik vervolgens op Voeg widget toe, selecteer de  Zip Code (NL)-widget en klik op Voeg toe.

2. Maak je formulier

De Zip Code (NL)-widget is nu zichtbaar onder de Pro tab. Sleep de widget op de juiste plaats in het formulier. Klik op het potloodje van de widget en geef de widget een naam bij Label. Je kunt de widget verplicht maken door Verplicht aan te vinken. Klik op Opslaan en op Opslaan & Publiceren.

3. Vul een formulier in

Open je formulier in de app of in de webclient. Vul een postcode en huisnummer in en MoreApp laat de complete adresgegevens zien. Werk je offline? Dan kun je het adres handmatig invullen.
Klik op Verstuur en je ontvangt een e-mail met PDF

Let op! De widget werkt alleen voor Nederlandse postcodes.