Sla PDF-bestanden en data automatisch op op een FTPS-server met de FTPS-hook. Het JSON-bestand, de afbeeldingen en PDF-bestanden staan gestructureerd opgeslagen op de server.

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan

Deze functionaliteit is beschikbaar in het Branch, Tree en Forest abonnement.

1. Installeer de FTPS-hook

Ga naar de MoreApp Marketplace en installeer de FTPS-hook

2. Configureer de hook

Ga naar het MoreApp Platform, selecteer het formulier en klik op Bewerk. Open de Hooks tab, klik op Voeg Hook toe en kies de FTPS-hook. Vul de URL naar de Server in zonder het protocol. Daarna vul je het Port nummer in. Vul vervolgens bij Path een schema toe. In welke map wil je dat de bestanden van dit formulier worden opgeslagen? Het Path kan ook placeholders bevatten. Wil je dat de data opgeslagen wordt in de hoofdmap? Voeg dan alleen een / toe. Als je het vinkje aanzet bij Put each registration in its own folder, voegt MoreApp automatisch ‘/customerId/formulier-naam/serie-nummer’ toe aan het Path om een uniek schema per registratie te maken. Voeg jouw FTP username en FTP password toe.

Standaard slaat MoreApp een JSON-bestand op met de registratiedata. Je kunt er voor kiezen om ook het PDF-bestand en de afbeeldingen op te slaan. Klik op Opslaan.

3. Configureer de e-mail en PDF

Configureer de e-mail en PDF zodat er een PDF-bestand wordt gegenereerd. Let op: Voeg minimaal één ontvanger toe aan de e-mail. Klik op Opslaan & Publiceren

4. Vul een formulier in

Vul een formulier in en je ziet dat er automatisch mappen worden aangemaakt op jouw FTPS-server.

Houd rekening met:

• Zowel FTP als FTPS worden ondersteun. SFTP wordt niet ondersteund. We raden aan om FTPS te gebruiken omdat dit het verkeer tussen MoreApp en de FTP-server encrypt.
  • Als je gebruik maakt van de FTPS, zorg er dan voor dat het SSL certificaat geldig is en getekend door een CA (Certificate Authority). Een zelf ondertekend certificaat werkt niet.
  • Zowel impliciete als expliciete FTPS modus worden ondersteund.
  • Whitelist de volgende IP adressen: 35.204.176.215 and 35.204.105.181.