Het kan gebeuren dat je je wachtwoord van het Platform of de app vergeten bent of wilt wijzigen. Volg de volgende stappen om een nieuw wachtwoord te kiezen.

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.

1. Platform

Klik in het Platform of in de app op Wachtwoord vergeten.

Let op: Je kunt ook een nieuw wachtwoord aanvragen via deze pagina.

Vul je e-mailadres in en klik op Verzend e-mail voor het opnieuw instellen van het wachtwoord.

Je ontvangt de volgende e-mail. Klik op Nieuw wachtwoord

Let op: De optie om een nieuw wachtwoord aan te maken is 4 uur geldig.

Het volgende scherm verschijnt. Hier kun je het nieuwe wachtwoord invullen. Zorg dat het wachtwoord minimaal 8 karakters bevat.

Je hebt nu een nieuw wachtwoord ingesteld!

2. App

Je kan jouw wachtwoord ook wijzigen in de App, via Instellingen. Ga naar het tabblad Wachtwoord en kies een nieuw wachtwoord. Nadat je het nieuwe wachtwoord hebt bevestigd, klik op Verander wachtwoord

Aangezien je al bent ingelogd, ontvang je geen e-mail om jouw nieuwe wachtwoord te verifiëren.