Het kan gebeuren dat je je wachtwoord van het Platform of de app vergeten bent of wilt wijzigen. Volg de volgende stappen om een nieuw wachtwoord te kiezen. Bij punt 2 wordt uitgelegd hoe je de token/ticket kan gebruiken.

1. Wachtwoord wijzigen

Klik in het Platform op Wachtwoord vergeten en in de app op Verander wachtwoord.

Vul je e-mailadres in.

Je ontvangt de volgende e-mail. Klik op Nieuw wachtwoord

Het volgende scherm verschijnt. Hier kun je het nieuwe wachtwoord invullen. Zorg dat het wachtwoord minimaal 8 karakters bevat.

Je hebt nu een nieuw wachtwoord ingesteld! Klik op Naar het platform en je kunt inloggen met je nieuwe wachtwoord!

2. Token/Ticket

Het kan voorkomen dat bij het invoeren van je nieuwe wachtwoord er om een Token/Ticket gevraagd wordt.

Deze Token/Ticket kun je vinden bovenin de URL achter de Slash

Kopieer en plak de token op de juiste plek en vul vervolgens je nieuwe wachtwoord in.