Het kan gebeuren dat je je wachtwoord van het Platform of de app vergeten bent of wilt wijzigen. Volg de volgende stappen om een nieuw wachtwoord te kiezen.

Klik in het Platform op Wachtwoord vergeten en in de app op Verander wachtwoord.

Vul je e-mailadres in.

Je ontvangt de volgende e-mail. Klik op Nieuw wachtwoord

Het volgende scherm verschijnt. Hier kun je het nieuwe wachtwoord invullen. Zorg dat het wachtwoord minimaal 8 karakters bevat.

Je hebt nu een nieuw wachtwoord ingesteld! Klik op Naar het platform en je kunt inloggen met je nieuwe wachtwoord!