Hoe kun je de gebruikersnaam van jouw MoreApp account wijzigen?

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.

Let op! De gebruikersnaam is altijd een e-mailadres.

1. Voeg een Nieuwe Gebruiker toe

Ga naar de Gebruikers pagina en klik in de rechterbovenhoek op Gebruiker(s) uitnodigen.

Voeg het E-mailadres toe dat je wilt gebruiken als de nieuwe gebruikersnaam. Selecteer de gewenste Taal van uitnodiging en voeg de gebruiker aan de juiste Groepen toe.

2. Activeer het Account

Je ontvangt de volgende e-mail. Klik op Activeer jouw account en vul je gegevens in.

4. Log opnieuw in

Klik in het MoreApp Platform op je naam linksonder in het zwarte menu en klik op Uitloggen. Log vervolgens in met het e-mailadres dat je zojuist hebt toegevoegd. Je kunt de oude gebruiker behouden of verwijderen.

5. Verwijder een Gebruiker

Je kunt de oude gebruiker verwijderen door naar de Gebruikers pagina te gaan. Klik op het prullenbak pictogram van de gebruiker om de gebruiker te verwijderen.

Vanaf nu kunt je inloggen met het nieuwe e-mailadres.