Hoe kun je de inlognaam van jouw MoreApp account wijzigen?

Let op! De inlognaam is altijd een e-mailadres.

1. Voeg een nieuwe gebruiker toe

Ga naar de Gebruikers tab en klik onderaan op + Gebruiker(s) uitnodigen

Voeg het e-mailadres toe dat je graag wil gebruiken als je nieuwe inlognaam en selecteer de gewenste taal van de e-mail die we versturen naar de nieuwe gebruiker.

2. Geef de nieuwe gebruiker admin rechten

Klik op Uitnodigingen en klik op de zojuist toegevoegde gebruiker. Klik op Bewerk. Je kunt de gebruiker nu toevoegen aan de groep Administrators

3. Activeer het account

Je ontvangt de volgende e-mail. Klik op Activeer account en vul je gegevens in.

4. Log opnieuw in

Klik linksonder in het Platform op het poppetje en klik op Uitloggen. Log vervolgens in met het zojuist toegevoegde e-mailadres. Je kunt de oude gebruiker behouden of verwijderen.

5. Een gebruiker verwijderen

Je kunt de oude gebruiker verwijderen door naar de tab Gebruikers te gaan, de gebruiker aan te klikken en vervolgens op Verwijder te klikken.

Je kunt nu voortaan inloggen met het nieuwe e-mailadres.