Je kunt kleuren toevoegen aan een aantal widgets met MoreApp Forever Free! De kleuren zijn ook zichtbaar in het PDF rapport.

Let op! Je kunt alleen kleuren toevoegen aan de Radio-, Lookup- , Header- en HTML-widgets.

1. Radio- en Lookup-widget

Je kunt de Radio en Lookup widgets een kleur geven in het PDF rapport. Sleep bijvoorbeeld een Radio widget in je formulier, klik op het potloodje om de widget te bewerken en vink rechts onderin de Uitgebreide functie aan. De ID en E-mail label zijn nu zichtbaar.

Voeg de volgende code toe aan de E-mail label: <span style="color:KLEUR">TEKST</span>.

Je kunt op de plekken van Kleur en Tekst de gewenste gegevens invullen.

Let op! Op de plek van KLEUR moet het Engelse woord van de kleur geschreven worden (blue, green, purple, pink, et cetera).

Tip: Je kunt voor de gekozen kleur ook light of dark zetten om de kleur lichter of donkerder te maken.

Het resultaat in het PDF rapport:

2. Header- en Html-widget

Je kunt de Header- en HTML-widgets een kleur geven in het PDF rapport. Sleep bijvoorbeeld een Header-widget in je formulier, klik op het potloodje om de widget te bewerken en voeg de volgende code toe als Text: <span style="color:KLEUR">TEKST</span>.

Let op! Op de plek van KLEUR moet het Engelse woord van de kleur geschreven worden (blue, green, purple, pink, et cetera).

Tip: Je kunt voor de gekozen kleur ook light of dark zetten om de kleur lichter of donkerder te maken.

Het resultaat in de webclient of app:

Het resultaat in het PDF rapport: