Wil je MoreApp Premium gaan gebruiken, maar weet je niet hoe je credits koopt? Hieronder kun je lezen hoe je in een paar minuten credits koopt!

1.Log in

Log eerst in op het MoreApp platform en klik links onderin het menu op het poppetje. Klik op Instellingen en vul bij het tabje Algemeen de officiële bedrijfsnaam in bij Klantnaam. Ga vervolgens naar het tabblad Administratie en vul de factuurgegevens in. Zorg ervoor dat je ook het BTW-nummer invult. Zodra alle gegevens correct zijn klik je op Opslaan

2. Ga Premium

Ga naar de Credits tab en klik op Kies Premium! Lees hier alles over de voordelen van MoreApp Premium.

Klik op Koop credits en kies Premium!

3. Kies een bundel

Kies een van de drie bundels die wij aanbieden via het Platform. Als je graag meer credits wil kopen kun je informatie aanvragen over de Enterprise bundels.
Als je er voor kiest om met een CreditCard te betalen, kun je Koop automatisch dezelfde bundel als mijn credits op zijn aanvinken.
Klik op Volgende.

4. Je gegevens controleren

Op de volgende pagina kun je je gegevens controleren en eventueel aanpassen.

Je kunt een referentie zoals een inkoop-/PO-nummer aan de factuur toevoegen. Klik hiervoor op Klik hier bovenaan de pagina. Klik op Volgende.

Controleer nogmaals alle informatie voordat je verder gaat. Als alles in orde is kun je Ik heb de gegevens gecontroleerd en bevestig mijn bestelling aanvinken en vervolgens op Bestellen klikken.

5. Betalen

Om de betaling te voloen word je gestuurd naar een Mollie pagina. Selecteer de betaalmethode en klik je op Pay zodra je de gevraagde informatie hebt ingevuld.

Hartelijk dank voor je aankoop!