Wat zijn de voordelen van MoreApp Premium ten opzichte van MoreApp Forever Free?

Nieuwe users starten met een Forever Free account en gebruiken MoreApp gratis. Met een Forever Free account ontvang je 100 credits per maand.

Als je het beste uit je formulier wilt halen en wilt overstappen naar MoreApp Premium kun je een bundel kiezen die past bij jouw bedrijf. Voor elk verstuurd formulier, afhankelijk van de complexiteit van het formulier*, betaal je één of meer credits.
De gemiddelde prijs van een credit is €0,25. Credits verlopen niet en er zijn geen maandelijkse kosten. Bekijk de verschillen tussen Forever Free en Premium.

MoreApp Forever Free

• Onbeperkt aantal gebruikers
  • 100 gratis credits per maand

MoreApp Premium

• Onbeperkt aantal gebruikers
  • Pay per use
  • Gebruik maken van alle betaalde widgets en hooks uit de Marketplace zoals de Video-widget, Drawing-widget, Word-Hook en Excel-hook
  • Je eigen logo toevoegen aan de PDF
  • De PDF aanpassen d.m.v. HTML-code of de Word-Hook
  • Geef een groep rechten om tabs te beheren binnen het Platform
  • Credits verlopen niet

Let op! Als je een Premium account hebt komen de 100 gratis credits te vervallen.

*Als je de volgende widgets of hooks gebruikt worden er extra credits in rekening gebracht: