Ben je tevreden met je formulier en klaar om je PDF te ontwerpen? Hierbij geven we je de verschillende opties!

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.

Deze functionaliteit is beschikbaar in het Branch, Tree en Forest abonnement. Bekijk onze abonnementen.

Wanneer bijvoorbeeld jouw inspectie formulier klaar is zijn er zijn twee manieren om je PDF-bestand te ontwerpen. Je kunt dit doen door te werken met een HTML-code of met de Word-integratie.

1. Werken met Word

Als je niet bekend met HTML, bieden we de Word-integratie aan voor het uploaden van een Word template. Op deze manier kun je het PDF-bestand ontwerpen met Word! Bekijk de tutorial hier

Een voorbeeld van een PDF-bestand.

2. Werken met HTML

Selecteer het formulier en klik op Bewerk om te beginnen. Je kunt nu naar de E-mail tab gaan en daar de Uitgebreide functie aanzetten om de PDF handmatig te wijzigen. We adviseren geen wijzigingen te maken in de inhoud van de PDF. Wil je de PDF handmatig wijzigen? Open de HTML weergave door op code view (</>) te klikken. Zorg er altijd voor dat je een kopie van de HTML code opslaat. Als je namelijk op Reset bijlage klikt wordt de HTML code gereset op basis van de inhoud van het formulier. Je kunt de gewijzigde code niet terugzetten.

Let op: MoreApp biedt geen support over HTML.

Hier vind je een lijst met tips & tricks voor het werken van HTML-code!

1. Een serienummer toevoegen
  2. Een pagebreaker toevoegen
  3. De kolombreedte aanpassen
  4. De locatie aangeven
  5. Een regel verwijderen
  6. De grootte van afbeeldingen aanpassen
  7. 2 foto's naast elkaar

Naast deze tips zijn de mogelijkheden eindeloos!