MoreApp biedt een partnerprogramma aan. Wat houdt dit programma in en hoe kom je hiervoor in aanmerking?

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan

Wat is MoreApp

Met MoreApp zijn papieren formulieren verleden tijd. Digitale formulieren zijn zelf in te richten met de intuïtieve white labled Form Builder en daarom uitermate geschikt voor Partners. De formulieren worden geüpload naar de app en ingevuld op een smartphone of tablet.

Het online platform van MoreApp is volledig te integreren met andere planning, ERP en CRM systemen. Het gebruik van de API is gratis. Het platform beschikt over een database, gebruikersbeheer, push notificaties en een Form Builder van wereldformaat. De app is gratis te downloaden voor iOS en Android.

Gebruik MoreApp voor

MoreApp Partner

Als Partner van MoreApp beheer je jouw eigen klanten, hanteer je indien gewenst je eigen business model en ben je het eerste aanspreekpunt voor onder andere het leveren van Support. Je maakt daarbij gebruik van MoreApp of jouw eigen Branded App. Voor meer informatie over het ontwikkelen van jouw eigen Branded App, klik hier.

Als eerste aanspreekpunt, en voor het leveren van Support, aan jouw eigen klanten beheers je over een basisniveau MoreApp kennis. Voor de meer complexe zaken is MoreApp het aanspreekpunt voor de Partners. Let wel, MoreApp levert geen Support aan klanten van Partners.

Let op: Bij het opheffen van het partner account, worden de klanten toegewezen aan MoreApp.

Wat krijg je als MoreApp Partner?

• Toegang tot de Form Builder (optioneel in eigen huisstijl)
    • Onbeperkt aantal Customers
    • Onbeperkt aantal Gebruikers
    • Onbeperkt aantal formulieren en templates
    • Gratis API
    • Developer toegang voor het ontwikkelen van plug-ins, widgets en hooks
  • Vrijheid om eigen business model vorm te geven als Reseller Partner
  • De mogelijkheid tot een eigen app in de App Store en Google Play Store (MoreApp Branding)
  • Toegang tot een internationaal partnernetwerk van toonaangevende (software) bedrijven

Business model

We bieden twee soorten varianten als het gaat om het business model van een MoreApp Partner.

1)    Reseller Partner

Voor het worden van een Reseller geldt een minimale investering van € 1.999 voor 10.000 Credits. Vervolgens definieer je zelf de bundels en prijzen voor jouw klanten, die deze ook bij jou inkopen.

2)    Kickback Partner

Voor het worden van een Kickback Partner is er geen investering nodig. Jouw klanten kopen hun bundels direct in bij MoreApp. Jij ontvangt vervolgens 25% kickback.

Hoe word je een MoreApp Partner?

Voor het worden van een Reseller Partner of een Kickback Partner, is het volgen van de Partner Workshop een vereiste. Deze Workshop biedt de nieuwe Partner handvatten om de eigen klanten zo goed mogelijk te kunnen bedienen. Inhoudelijk richt de Product Genius zich op de samenwerking tussen de Partners en MoreApp, het Partner Platform, handige Support tips en de nieuwste Features.

Locatie: Goudsesingel, Rotterdam

Kosten deelname: 1.200,- voor een maximum van 4 deelnemers

Duur: Halve dag

Aanmelden

Meld je aan door het aanmeldformulier in te vullen. Wij zullen jouw aanmelding beoordelen en contact opnemen via e-mail of telefoon.