Wat is MoreApp?

Met MoreApp zijn papieren formulieren verleden tijd. Digitale formulieren zijn zelf in te richten met de intuïtieve Form Builder. De formulieren worden geüpload naar de app en ingevuld op een smartphone of tablet.

Het online platform van MoreApp is volledig te integreren met andere systemen en beschikt over een database, gebruikersbeheer, push notificaties en een Form Builder van wereldformaat. De app is gratis te downloaden voor iOS en Android.

Gebruik MoreApp voor

werkbonnen
inspecties
enquêtes
urenregistraties
• taxaties
• proefritten
• schademeldingen
• proof of delivery
• bezoekverslagen

Partners

MoreApp is flexibel ingericht en eenvoudig te koppelen aan andere planning, ERP en CRM systemen. Zowel de Form Builder als de app zijn white labled en daarom uitermate geschikt voor partners. MoreApp hanteert een pay-per-use prijsmodel. Het aantal users en het aantal formulieren is onbeperkt. Het gebruik van de API is gratis. Gebruikers betalen alleen voor het versturen van formulieren. Het versturen van een standaard formulier naar de database kost 1 credit.

Wat krijg je als partner

• Toegang tot de Form Builder (optioneel in eigen huisstijl)
    • Onbeperkt aantal Customers
    • Onbeperkt aantal Gebruikers
    • Onbeperkt aantal formulieren en templates
    • Gratis API
    • Developer toegang voor het ontwikkelen van plug-ins, widgets en hooks
  • De mogelijkheid tot een eigen app in de App Store en Google Play Store (MoreApp kloon)
  • Mogelijkheid om MoreApp kloons te verkopen (25% partnerkorting)
  • Toegang tot een internationaal partnernetwerk van toonaangevende (software) bedrijven

Wat voeg je toe als partner

• Integratie met je eigen software
  • Integratie met andere systemen
  • Ontwikkeling en design van formulieren en PDF export
  • Consultancy op het gebied van mobiel werken
  • MoreApp kloons ontwikkelen/verkopen
  • Formulieren, widgets en plug-ins aanbieden in de MoreApp Marketplace
  • Support

Business model

1. Reseller partner:
Als partner koop je een bundel credits bij MoreApp. Vervolgens definieer je zelf de bundels en prijzen. Gebruikers kunnen deze bij jou kopen.

2. Kickback partner
Je hoeft niet zelf de credits in te kopen. Hier is dus geen investering nodig. Als een gebruiker credits koopt, kopen ze deze direct in bij MoreApp. Je ontvangt een 25% kickback.

Succes verhalen

Ontdek welke voordelen MoreApp heeft voor bedrijven.

Prijzen

+ Neem contact met ons op voor enterprise bundels!

Partner worden is gratis. Er zijn een paar extra opties om uit te kiezen:

MoreApp kloon made by MoreApp                       € 4.800
Je eigen app in de App Store en Google Playstore ontwikkeld door het team van MoreApp.

Support per jaar voor iOS en Android                  2.880

MoreApp Form Builder bootcamp                         €900

MoreApp Developer bootcamp (API, plug-ins)    1.100