MoreApp is al een grote tijdsbesparing in vergelijking met het gebruik van papieren formulieren. Het gebruik van de spellingscorrectie van je apparaat helpt je met nog meer tijd besparen. Het maakt het invullen van de formulieren nog proffesioneler!

Android

1. Open telefooninstellingen

Om te beginnen kun je de telefooninstellingen openen die in het hoofdmenu te vinden zijn. Klik op Geavanceerde instellingen.

2. Activeer spellingscontrole

Open binnen Algemeen beheer, Taal & Invoer en ga naar Schermtoetsenbord. Klik vervolgens op Samsung Toetsenbord en Slim Typen. Zet automatische spellingcontrole aan.

iOS

1. Open telefooninstellingen

Om te beginnen is het nodig om de telefooninstellingen te openen, die te vinden zijn in het hoofdmenu van de telefoon. Ga naar Algemeen.

2. Activeer spellingscontrole

Eenmaal binnenin Algemeen, klik je op Toetsenbord en activeer je de functies Autocorrectie en Controleer spelling zoals weergegeven in de afbeelding.