Checkboxes worden normaal gesproken niet weergegeven in de output van de Word-hook. We laten je zien hoe je checkboxes wel zichtbaar krijgt met de Word-hook.

1. Maak een formulier met Checkbox-widgets

Maak een formulier met Checkbox-widgets erin. Bijvoorbeeld een presentielijst.

2. Maak een Word-bestand

Het maken van het Word-bestand is de belangrijkste stap. Op de plek waar je de checkbox wilt hebben kun je de volgende placeholder neerzetten: {#dataname}icon{/}

Vul de data name van Checkbox-widget in en voeg een icoon toe, je kunt gebruik maken van dit icoon.

3. Maak het formulier af

Configureer de Word-hook door het Word-bestand toe te voegen. Als je het formulier invult en verstuurt, ziet de output er als volgt uit: