Checkboxes worden normaal gesproken niet weergegeven in de output van de Word integratie. We laten je zien hoe je checkboxes wel zichtbaar krijgt met de Word integratie.

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan

Deze functionaliteit is beschikbaar in het Branch, Tree en Forest abonnement. Bekijk onze abonnementen.

1. Maak een formulier met Checkbox-widgets

Maak een formulier met Checkbox-widgets erin. Bijvoorbeeld een presentielijst.

2. Maak een Word-bestand

Het maken van het Word-bestand is de belangrijkste stap. Op de plek waar je de checkbox wilt hebben kun je de volgende placeholder neerzetten: {#dataname}icon{/}

Vul de data name van Checkbox-widget in en voeg een icoon toe, je kunt gebruik maken van dit icoon.

3. Maak het formulier af

Configureer de Word integratie door het Word-bestand toe te voegen. Als je het formulier invult en verstuurt, ziet de output er als volgt uit: