Checkboxes worden normaal gesproken niet weergegeven in de output van de Word-integratie. We laten je zien hoe je checkboxes wel zichtbaar krijgt met de Word-integratie.

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.

Deze functionaliteit is beschikbaar in het Branch, Tree en Forest abonnement. Bekijk onze Prijzenpagina.

1. Maak een formulier met Checkbox-widgets

Ga naar het MoreApp Platform en maak een formulier met Checkbox-wigets erin. Bijvoorbeeld een presentielijst.

2. Maak een Word-bestand

Open een nieuw Word-bestand en voeg op de plek waar je de checkbox wilt hebben de volgende placeholders toe:

{#dataname}

icoon met vinkje

{/dataname}

{^dataname}

icoon zonder vinkje

{/dataname}

Vul de data name van de Checkbox-widget toe op de plek dataname en voeg de icoontjes toe op de plekken; icoon met vinkje en icoon zonder vinkje.

Let op: De data name kun je bovenin de Properties van een widget vinden als je op de Uitgebreide functie klikt. Je kunt de icoontjes vinden op het internet als je zoekt naar: Checkbox en checkbox met vinkje.

3. Configureer de Word-integratie

Ga naar de Integraties tab en configureer de Word-integratie door het zojuist gemaakte Word-bestand toe te voegen. Valideer de integratie en klik op Opslaan & Publiceren.

Hier vind je meer informatie over het configureren van het Word-rapport.

4. Vul een Formulier in

Als je het formulier invult en verstuurt, ziet de output er als volgt uit: