Checkboxes worden normaal gesproken niet weergegeven in de output van de Word integratie. We laten je zien hoe je checkboxes wel zichtbaar krijgt met de Word-integratie.

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.

Deze functionaliteit is beschikbaar in het Branch, Tree en Forest abonnement. Bekijk onze abonnementen.

1. Maak een formulier met Checkbox-widgets

Maak een formulier met Checkbox-widgets erin. Bijvoorbeeld een presentielijst.

2. Maak een Word-bestand

Het maken van het Word-bestand is de belangrijkste stap. Op de plek waar je de checkbox wilt hebben kun je de volgende placeholder neerzetten:

{#dataname}

icoon met vinkje

{/dataname}

{^dataname}

icoon zonder vinkje

{/dataname}

Vul de data name van de Checkbox-widget in en voeg de icoontjes toe. De data name kun je bovenin de Properties van een widget vinden als je op de Uitgebreide functie klikt. Je kunt de icoontjes vinden op het internet als je zoekt naar: Checkbox en checkbox met vinkje.

3. Maak het formulier af

Configureer de Word-integratie door het Word-bestand toe te voegen. Als je het formulier invult en verstuurt, ziet de output er als volgt uit: