Het kan wel eens voorkomen dat de app vastloopt of een data source niet wil laden. Hierbij drie tips om dit op te lossen.

1. De app opnieuw opstarten
Krijg je een melding in beeld? Los dit op door de app volledig af te sluiten en vervolgens weer te openen.

2. De cache legen van de app
Laadt een data source niet goed? Los dit op door in de app naar de Instellingen te gaan. Klik vervolgens onderaan op Verwijder cache en op OK. (warning) Let op. Hierbij zullen je concepten verdwijnen.

3. De app updaten

Werkt er een functionaliteit niet naar behoren? Dan kan het zijn dat je niet over de laatste versie van de app beschikt. Los dit op door de app te updaten in de App Store of Google Play store.

4. Verwijderen en opnieuw installeren
Mocht al het bovenstaande niet werken, kun je altijd nog de app verwijderen en opnieuw installeren. (warning) Let op. Hierbij zullen je concepten en verzonden registraties verdwijnen.

Heb je alsnog hulp nodig? Neem dan contact met ons op.