Om mappen en formulieren beter te onderscheiden in de digitale formulieren app, kun je een icoon toekennen.

1. Ken een icoon toe aan een map

Log in op het MoreApp Platform en ga naar de Formulieren tab. Klik op de map en vervolgens op het tandwieltje.

De instellingen van de map verschijnen. Klik op Selecteer Icoon en er verschijnt een lijst met icoontjes waar je uit kunt kiezen.

De icoon is alleen zichtbaar in de app of webclient:

2. Ken een icoon toe aan een formulier

Ga naar het formulier en klik op BewerkGa vervolgens naar de Instellingen. en kies een Icoon.

Het icoon ziet er als volgt uit in de app of webclient:

Lees hier hoe je een kleurenthema aan je formulier kunt toevoegen.