Om mappen en formulieren beter te onderscheiden in de digitale formulieren app, kun je een icon toekennen.

1. Ken een icon toe aan een map

Log in op het Platform en ga naar de Formulieren tab. Klik op de map en vervolgens op het tandwieltje

De instellingen van de map verschijnen. Klik op Selecteer Icoon en er verschijnt een lijst met icoontjes waar je uit kunt kiezen.

De icon is alleen zichtbaar in de app of webclient:

2. Ken een icon toe aan een formulier

Ga naar het formulier en klik op BewerkGa vervolgens naar de Instellingen. en kies een Icoon.

Het icon ziet er als volgt uit in de app of webclient:

Lees hier hoe je een kleurenthema aan je formulier kunt toevoegen.