Bij het gebruik van de app wil je natuurlijk zeker weten dat je over de laatste versie beschikt van bijvoorbeeld jouw bestelformulier. Hoe kun je de app verversen?

De app haalt de laatste versie binnen in de volgende situaties:
- Automatisch: bij het opstarten van de app
- Automatisch: bij het openen van het mappenoverzicht nadat er 15 minuten versterken zijn
- Handmatig: bij het klikken op het witte pijltje rechtsboven in het mappenoverzicht, of door een 'pull to refresh' uit te voeren

Als je dus even naar de Concepten, Instructies, Registraties of Instellingen tabjes bent geweest en weer terug komt in het mappenoverzicht, controleert MoreApp of er 15 minuten verstreken zijn sinds de laatste verversing. Als dat zo is, wordt er automatisch een verversing uitgevoerd.

Heb je vragen? Neem contact met ons op.