In deze Help Center Post lees je hoe je een PDF bestand download in de Registraties tab.

Als administrator kun je formulieren maken en beheren in het MoreApp Platform. De PDF rapporten van de ingevulde digitale formulieren kun je ook terugvinden in het Platform.

1. Ga naar de Registraties tab

Ga naar het formulier en klik vervolgens bovenin op Registraties. Je kunt rechts in het scherm op het oogje klikken in de Details kolom.

2. Download de PDF

Zodra je op het oogje hebt geklikt verschijnen de Registratie Details. Klik op Download.

Gefeliciteerd! Je hebt nu een PDF gedownload. Je kunt de PDF bestanden niet allemaal tegelijk downloaden. Wil je de PDF bestanden automatisch opslaan op OneDrive? Lees meer over de OneDrive-hook