Een bundel of een hook gekocht? Volg deze stappen om uit te vinden waar de factuur zich bevindt en hoe je deze kunt downloaden uit het MoreApp Platform.

1. Log in het Platform.

Ga naar het MoreApp Platform en log in met je e-mailadres en wachtwoord.

2. Ga naar Credits

Klik op de Credits tab. Deze kun je links in het zwarte menu vinden.

3.  Facturen

Klik op Facturen om al jouw oude en nieuwe facturen te zien.

4. Download de facturen

Zodra je op Facturen hebt geklikt zie je alle details van jouw aankopen. Om een factuur te downloaden kun je klikken op PDF. Het bestand zal opgeslagen worden op jouw device zodat je het kan inzien.

5. Gefeliciteerd!

Je hebt nu succesvol een factuur gedownload!