Leer hoe je een Werkbon maakt door deze stappen te volgen in het MoreApp Platform.

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.

1. Ga naar de formulieren tab

Begin door in te loggen in het MoreApp Platform en ga naar de Formulieren tab. Klik op + Nieuw map en + Nieuw Formulier. Selecteer onze Werkbon of begin met een leeg formulier. Klik vervolgens op Bewerk om je digitale Werkbon te maken met het gebruik van verschillende widgets

2. Selecteer widgets

Nu kun je zelf het formulier maken. Gebruik alle widgets die je nodig hebt om je formulier te maken. Om de widgets te kunnen gebruiken kun je ze slepen en plaatsen in het formulier of door te dubbel klikken op de widget.

Je kunt beginnen met het toevoegen van algemene informatie zoals: Datum, Naam en Bedrijf. Hiervoor kun je Text-widgets gebruiken.

Je kunt kiezen voor de Email-widget als je een mail wilt sturen naar de persoon die je een kopie moet ontvangen. Je kunt de e-mail widget toevoegen als dynamisch ontvanger van de e-mail.

Gebruik de Subform-widget als je velden meerdere keren wil invullen. Bijvoorbeeld als je materialen, gewerkte uren of meerdere foto's wil toevoegen.

Aan het einde van je formulier kun je een Signature-widget plaatsen om het formulier te laten ondertekenen.

3. Gefeliciteerd!

Je hebt succesvol een Werkbon gemaakt!

Wil je meteen op de hoogte zijn van de nieuwste tutorials? Ga naar YouTube en klik op de abonneer knop!