Activeer de Delete integratie om automatisch data van het MoreApp Platform te verwijderen.

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan

Deze functionaliteit is beschikbaar in het Branch, Tree en Forest abonnement.

1. Voeg de integratie toe

Ga naar het MoreApp Platform en selecteer een formulier. Klik op Bewerk en ga naar de Integraties tab.

Klik daarna op Voeg integratie toe. Selecteer vervolgens de integratie en klik op Voeg toe.

Delete integratie

2. Configureer de Delete integratie

Na het toevoegen is er de mogelijkheid om de Delay (in days) in te vullen. Vul hierin na hoeveel dagen je de registraties wil verwijderen. Vergeet ten slotte niet te klikken op Valideren en vervolgens op Opslaan & Publiceren.

instellen integratie

Let op! Nadat de registraties zijn verwijderd, kunnen deze niet meer worden hersteld. Wees dus voorzichtig bij het gebruik van deze integratie en zorg dat je de data eerst ergens anders opslaat.