Activeer de Delete-Hook om automatisch data van het MoreApp Platform te verwijderen.

1. Installeer de Delete-Hook

Download de Delete-hook gratis uit de MoreApp Marketplace.

2. Configureer de Delete-Hook

Ga naar het MoreApp Platform en open de Formulieren tab. Selecteer het digitale formulier en klik op Bewerk. Ga naar de Hooks tab. Klik op Voeg Hook toe om de Delete-hook toe te voegen.

Vervolgens is er de mogelijkheid om de Delay (in days) in te vullen. Vul hierin na hoeveel dagen je de registraties wil verwijderen. Vergeet ten slotte niet te klikken op Opslaan en vervolgens op Opslaan & Publiceren.

(warning)Let opNadat de registraties zijn verwijderd, kunnen deze niet meer worden hersteld. Wees dus voorzichtig bij het gebruik van deze hook en zorg dat je de data eerst ergens anders opslaat.

Wil je meteen op de hoogte zijn van de nieuwste tutorials? Ga naar YouTube en klik op Abonneren!