Leer hoe je de Read-only Text widget gebruikt, zodat gebruikers geen informatie kunnen aanpassen bij het ontvangen van een instructie.

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.

1. Ga naar het Platform

Ga naar het Platform. Maak een nieuw digitaal formulier, zoals een werkbon, of selecteer een bestaand formulier. Klik op Bewerk.

2. Download de Read-only Text widget

Klik in de Widgets tab op Geïnstalleerd en ga naar de Marketplace om de Read-only Text widget te Activeren

3. Implementeer de Instruction-hook

Lees hier je hoe je de Instruction-hook implementeert. Met deze hook kun je een workflow maken. Je kunt gegevens die in het eerste formulier zijn ingevoerd opnieuw gebruiken in het tweede formulier.

4. Configureer de Read-only Text widgets

Gebruik de Read-only Text-widget als je bepaalde gegevens alleen leesbaar (niet aanpasbaar) wil maken.

Let op: Je kunt Read-only Text widgets alleen gebruiken voor Text- en Number-widgets.

Open het tweede formulier en vervang Text- of Number-widgets voor Read-only Text widgets. Zorg ervoor dat de data name hetzelfde is als de widgets van het eerste formulier. Op die manier weet MoreApp waar de data uit het eerste formulier geplaatst kan worden.

Klik op het potloodje van de Read-only text widget, en activeer de Uitgebreide functie. Controleer bovenin de data name.

Text-widget in het eerste formulier:

Read-only Text widget in het tweede formulier:

Je kunt Show header aanvinken om de titel van de widget zichtbaar te maken.

Ready-only Text widgets zien er als volgt uit als de Show header optie niet is aangevinkt:

5. Vul het Formulier in

Open de webclient of de app en vul het eerste formulier in.

Ga vervolgens naar de Instructies tab in de webclient of de app en open de zojuist ontvangen instructie.

Het is niet mogelijk om de data getoond in de Ready-only Text widgets aan te passen.

Wil je meteen op de hoogte zijn van de nieuwste tutorials? Ga naar YouTube en klik op Abonneren!