Voeg een specifiek subformulier toe aan verschillende formulieren, zonder deze opnieuw te maken!

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.

Wil je een subformulier hergebruiken in meerdere formulieren?  Volg onderstaande stappen.

1. Voeg de Subform-widget toe aan je formulier

2. Voeg de gewenste widgets toe aan het subformulier

3. Ga terug naar het hoofdformulier, door op het turquoise pijltje aan de linker kan van het subformulier te klikken. Klik op het potloodje van de Subform-widget, klik vervolgens op Voeg toe aan favorieten en geef de widget een unieke naam.

4. Ga vervolgens naar de Favorieten tab in de widgets tab. Hier vind je de zojuist toegevoegde Favoriet.

5. Sleep de widget op de juiste plek in het formulier, optioneel kun je de naam van het subformulier aanpassen bij Label

6. Gefeliciteerd! Je hebt nu een subformulier opgeslagen als favoriet! Herhaal bovenstaande stappen als je het subformulier in een ander formulier wilt plaatsen.

Wil je meteen op de hoogte zijn van de nieuwste tutorials? Check onze Youtube pagina, en klik op de rode Abonneren knop!