Selecteer of deselecteer één of meerdere gebruikers die toegang hebben tot een map met één of meerdere formulieren.

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan

1. Gebruikers uitnodigen

Zodra je bent ingelogd in het MoreApp Platform ga naar de Formulieren tab. Nodig allereerst gebruikers uit. Je kunt dit doen door de stappen volgen uit deze Help Center post over gebruikersbeheer.

2. Gebruikersbeheer

Navigeer naar het Gebruikersbeheer. Je kunt deze optie vinden naast de Bewerk knop. Zodra je op Gebruikersbeheer klikt, verschijnt er een lijst met gebruikers.

3. Geen

Alle gebruikers die aan het account zijn toegevoegd, hebben automatisch toegang tot een nieuwe map. Bij het maken van een digitaal formulier wordt aanbevolen om eerst alle gebruikers te deselecteren.

In de rechterbovenhoek zie je twee knoppen: Selecteer alles en Geen. Door op Geen te klikken, kun je alle gebruikers tegelijk deselecteren.

4. Selecteer alles

Door op Selecteer alles te klikken kun je alle gebruikers in één keer selecteren.

5. Deselecteer één of meerdere gebruikers

Klik éénmaal op het e-mailadres van de gebruiker om een geselecteerde gebruiker te deselecteren. Je weet dat de gebruiker is gedeselecteerd doordat er geen vinkje naast het e-mailadres staat.

6. Selecteer één of meerdere gebruikers

Je kunt gebruikers selecteren door op het e-mailadres te klikken. Je weet dat ze geselecteerd zijn als er een vinkje naast het e-mailadres staat.

7. Sla instellingen op

Nadat je de gebruikers geselecteerd of gedeselecteerd hebt klik je op Opslaan & Sluiten om de aangebrachte wijzigingen op te slaan.