In de betalingen tab kun je informatie terugvinden over jouw abonnement, betalingsgegevens, gebruik en facturen. Ook kun je de gegevens van je Betaalprofiel bewerken.

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.

INHOUDSOPGAVE

1. Overzicht

In het betalingsoverzicht vind je de volgende informatie:

Abonnement: Bovenin zie je het actieve maandelijkse of jaarlijkse abonnement. Als je in de gratis proefperiode zit, zie je wanneer deze afloopt. Klik op Verander Abonnement om een andere abonnement te selecteren.

Aankomende Factuur

Dit onderdeel bevat een aantal gegevens:

Datum: De datum wanneer de factuur wordt gestuurd

Maandelijks of Jaarlijks abonnement: De kosten van je abonnement per maand of jaar

Gebruik: De kosten van de extra registraties. Hier kun je meer lezen over deze extra kosten

Subtotaal: Maandelijks of jaarlijks abonnement + Gebruik

BTW: Het BTW percentage

Te betalen: Subtotaal + BTW

Betaalprofiel

Onder Betaalprofiel vind je een overzicht van jouw bedrijfsgegevens. Klik op Bewerk om de betaalinformatie aan te passen.

Er wordt een nieuw scherm geopend, waarin je je betaalprofiel kunt aanpassen.

Bedrijfsnaam: Officiële bedrijfsnaam

Factuur e-mailadres: Het e-mailadres waar de factuur naartoe gestuurd wordt.

Adres: Adres van het bedrijf

Postcode: Postcode van het bedrijf

Stad: Stad waarin het bedrijf zich bevind

Land: Land waarin het bedrijf zich bevind

BTW-nummer: BTW-nummer van het bedrijf

Aanvullende factuur informatie: Bij naam kun je een extra gegevens invullen, zoals een PO-nummer. Bij waarde vul je in dit geval het PO-nummer in. Deze informatie kun je per factuur wijzigen.

Zodra alle gegevens correct zijn, klik op Opslaan.

Betaalmethode

Je kunt kiezen tussen twee betaalmethoden om te betalen voor je MoreApp-account: Creditcard en SEPA Automatische Incasso. Als je een jaarabonnement hebt, kun je kiezen voor handmatig betalen door de optie Handmatig te selecteren.

Volgende Factuur: Over hoeveel dagen je de factuur ontvangt.

Gebruik: Hoeveel registraties je gebruikt hebt in deze maand of in dit jaar.

Bomen geplant: Hoeveel bomen je in totaal hebt geplant.

2. Facturen

In de Facturen tab kun je alle facturen terugvinden.

Factuurnummer: Het klantnummer gevolgd door het factuurnummer

Datum: De verzendatum va de factuur

Totaal: Het totaalbedrag van de factuur

PDF: Hier kun je de factuur downloaden

Status: Hier kun je zien of de factuur betaald is

3. Gebruik

In het tabje Gebruik kun je zien hoeveel registraties je per jaar, maand en dag hebt verstuurd.

Wil je meteen op de hoogte zijn van de nieuwste tutorials? Ga naar YouTube en klik op de rode Abonneren knop!