Met MoreApp is het mogelijk om data, zoals klant- of productgegevens, te importeren. In deze Help Center post leggen we je uit wat het verschil is tussen data import en automatische data import.

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.

1. Automatische data import

Deze feature is beschikbaar in het Branch, Tree en Forest abonnement. Bekijk onze Prijzenpagina.

Met automatische data import wordt data elke week, dag, uur, 30 minuten of 15 minuten opgehaald! Je bent voorzien van de meest recente data. Hierdoor hoef je langer gebruik te maken van de Importeer knop, om de data in je Google Sheet te laden.

Automatische data import is mogelijk met Google Sheets of URL.

Let op: Deze feature is niet beschikbaar voor Excel sheets. Om alle nieuwe data te updaten is een internet verbinding nodig

Let op: Wanneer een databron meer dan 10 keer een foutmelding geeft binnen 15 minuten, zal de automatische import worden gedeactiveerd.

2. Data import

Met data import klik je handmatig op de Importeer knop om de data op te halen.

Je kunt dit doen vanuit Google Sheets, via een URL of Excel.