Met MoreApp is het mogelijk om data, zoals klant- of productgegevens, te importeren. In deze Help Center post leggen we je uit wat het verschil is tussen data import en automatische data import.

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan

1. Automatische data import

Deze functionaliteit is beschikbaar in het Branch, Tree en Forest abonnement.

Met automatische data import wordt data elke week, dag, uur, 30 minuten of 15 minuten opgehaald! Je bent voorzien van de meest recente data.

1. Automatische data import is het automatisch importeren van gegevens uit Google Sheets. Lees meer in de Help Center post over het importeren van data uit Google Sheets.

2. Automatische data import is het automatisch importeren van gegevens met behulp van een URL (JSON-bestand). Lees meer in de Help Center post over het importeren van data met een URL

2. Data import

Deze functionaliteit is beschikbaar in het Leaf, Branch, Tree en Forest abonnement.

Met data import klik je handmatig op de Importeer knop om de data op te halen.

1. Data import is het importeren van gegevens met Excel. Lees meer in de Help center post over het importeren van data met Excel

2. Data import is het importeren van gegevens met Google Sheets. Lees meer in de Help Center post over het importeren van data uit Google Sheets.

3. Data import is het  importeren van gegevens met een URL (JSON-bestand). Lees meer in de Help Center post over het importeren van data met een URL.