Is het Seed abonnement geschikt voor jouw bedrijf? Bekijk de voordelen van het Seed abonnement.

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.

Hieronder vind je de voordelen van het Seed abonnement.

Investering
Het Seed abonnement is geheel gratis! 0 EUR!

Gratis registraties
Je kunt 75 registraties per maand doen.

Gebruikers
Je kunt 1 gebruiker toevoegen.

Features

Form Builder
Gebruik de Form Builder om je formulieren te maken.

App
Gebruik de app om je formulieren in te vullen via je smartphone of een ander mobiel device.

Excel export
Exporteer data naar een Excel-bestand.

E-mail met PDF
Ontvang een PDF-bestand in je mailbox iedere keer als je een registratie doet.

Regels
Voeg regels toe toe aan je formulieren om een veld te tonen of te verbergen gebaseerd op een eerder ingevuld veld.

API toegang
Gebruik de API om MoreApp te intergreren met andere software systemen.

Templates
Selecteer een template bij het aanmaken van een nieuw formulier.

Instructies
Met een instructie kun je op kantoor ieder formulier vooraf invullen en naar je collega’s op locatie sturen. Zij ontvangen een push notificatie op hun telefoon of tablet.

Wil je meteen op de hoogte zijn van de nieuwste tutorials? Check onze Youtube pagina, en klik op de rode Abonneren knop!