Volg de stappen om een service account aan te maken in jouw Android Developer Account.

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.

Nadat je een service account hebt gemaakt, kan MoreApp automatisch nieuwe app-releases uitvoeren in de Google Play Store. Volg de volgende stappen als je de MoreApp Branding module hebt aangeschaft.

1. Ga naar de Google Play Console

Open de Google Play Console en zorg ervoor dat je ingelogd bent als account owner. Klik in het linker menu op Instellingen.

Klik vervolgens op API-toegang

Klik op de SERVICE-ACCOUNT MAKEN knop. Als deze knop niet beschikbaar is, ben je ingelogd met het verkeerde account.

2. Maak een Service Account aan

Volg de volgende instructies voor het aanmaken van een service account.

Gebruik hiervoor deze waarden:

Service account naam: MoreApp Fastlane
Service account ID: moreapp-fastlane
Service account beschrijving: Used by Fastlane to automate app deployments
Rol: Service Account User

Klik op de knop + SLEUTEL MAKEN

Zorg ervoor dat het type van de sleutel staat op JSON. Klik op de knop MAKEN. Er zal automatisch een bestand gedownload worden. Je kunt deze browser tab sluiten en het bestand naar MoreApp mailen.

Klik op de knop SLUITEN

3. Geef MoreApp toegang

Ga nu terug naar waar je was in stap #1. (Google Play Console → Developer account → API access).

Het nieuw aangemaakte service account staat nu in de lijst (mocht dit niet het geval zijn, ververs dan de pagina). Klik op de knop TOEGANG VERLENEN voor dit nieuwe service account.

Selecteer de rol Releasemanager en laat de overige instellingen ongewijzigd. Klik op de knop GEBRUIKER TOEVOEGEN

4. E-mail bestand naar MoreApp

Verstuur het automatisch gedownloade bestand uit stap 2 naar MoreApp door te reageren op de e-mail die je van ons ontvangen hebt