Verschijnt er een widget niet in het PDF-bestand? Lees wat je kunt doen om ervoor te zorgen dat de data in het PDF-rapport wordt weergegeven.

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan

1. Controleer de data name van de widget

De data zal niet getoond worden in de PDF wanneer er gebruik gemaakt wordt van onderstaande woorden als data name

• true

• false

• gt

• gte

• lt

• lte

• as

• in

• using

Zet de Uitgebreide functie aan in het Properties scherm van de widget. Zorg ervoor dat je de Data name aanpast. De Label kan hetzelfde blijven.

2. Reset Bijlage

Als de Uitgebreide versie van het PDF-bestand is aangevinkt  in de E-mail tab, wordt het PDF-bestand niet automatisch geupdate zodra je de data name van de widget hebt gewijzigd. Klik op Reset Bijlage om ook het PDF-bestand te updaten. Als je het PDF-bestand hebt bewerkt met HTML-code, pas dan ook de data name van de widget handmatig aan in het PDF-bestand.