Geef groepen specifieke Platform toestemmingen om pagina's in het Platform te beheren.

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.
Deze functionaliteit is beschikbaar in het Tree en Forest abonnement.

Pagina's

Met geavanceerd gebruikersbeheer kun je groepen specifieke Platform toestemmingen geven om pagina's in het Platform te beheren.

Het is mogelijk om een groep toegang te geven tot één of meer van de volgende pagina's in het Platform:

Formulieren & Mappen
De groep kan formulieren en mappen aanmaken, aanpassen en verwijderen.

Registraties
De groep kan registraties exporteren naar Excel, PDF-bestanden downloaden, registraties verwijderen en opnieuw verzenden. Ook kan deze groep alle Registratie Details inzien.

Instructies
De groep kan instructies verzenden en intrekken.

Gebruikers
De groep kan gebruikers en groepen uitnodigen en verwijderen.

Databronnen
De groep kan databronnen uploaden, aanpassen en verwijderen.

Betalingen
De groep kan de Betalingen pagina aanpassen, facturen downloaden, het gebruik inzien en het abonnement veranderen.

Wil je meteen op de hoogte zijn van de nieuwste tutorials? Ga naar YouTube en klik op de rode Abonneren knop