Sinds 1 januari 2021 is de Marketplace niet meer beschikbaar.

Waarom?

Als groeiend bedrijf zijn we continu bezig met verbeteren en zoeken we naar manieren om onze prestaties te verbeteren. Om de kwaliteit van de gebruikerservaring te verbeteren, hebben we besloten om de Marketplace geleidelijk uit te faseren. Deze moeilijke beslissing hebben we niet lichtvaardig genomen. Om als bedrijf waarde te blijven creëren, zullen we ruimte moeten maken voor verdere ontwikkeling. We hebben grote plannen voor 2021, zoals de ontwikkeling van een nieuwe app, Webhooks en eigen templates. Blijf op de hoogte om deel uit te maken van onze reis!

Er zijn verschillende redenen voor deze beslissing:

1. De Marketplace levert niet de waarde die nodig is om de kosten van het onderhoud van de integraties en widgets van derden te ondersteunen.
  2. We willen de best mogelijke ervaring bieden voor onze gebruikers en ontwikkelaars. We willen daarom de kwaliteit en veiligheid van al onze content garanderen.
  3. De ondersteuning van widgets van derden staat de ontwikkeling van een nieuwe app in de weg.
  4. Wij geloven dat onze ontwikkelingsmiddelen beter worden besteed aan het verbeteren van ons kernproduct.
  5. Voor de custom hooks hebben we een beter alternatief gereleased → Webhooks.
  6. Voor de templates hebben we een beter alternatief gereleased → eigen templates.

Wat betekent dit voor jou?

1. Sinds 1 januari 2021 is de Marketplace niet meer beschikbaar. Reeds geïnstalleerde widgets, integraties en templates zijn echter nog steeds bruikbaar.
  2. Sinds 1 januari 2021 kun je geen widgets of integraties meer publiceren.
  3. Custom hooks en widgets kunnen niet langer toegevoegd worden aan nieuwe customer accounts.
  4. Je hebt tot 1 januari 2022 de tijd om van custom hooks over te stappen naar Webhooks. Vanaf die datum zullen de custom hooks niet meer werken.
  5. Om jouw templates met andere klanten te delen, kun je de kopieer functie gebruiken. Klik hier voor meer informatie.

6. Custom widgets zullen niet meer werken vanaf het moment dat we de nieuwe app releasen.

Vragen? Dat begrijpen we! Neem gerust contact met ons op om vragen te stellen of je mening te delen.