Als Solution Partner heb je ervaring met projectmanagement en met het implementeren van software. Solution Partners verkopen MoreApp licenties

Let op: Om de partnersamenwerking aan te kunnen gaan dien je minimaal €200 MRR  te genereren. Dit is bijvoorbeeld mogelijk wanneer je één klant met een Leaf abonnement hebt, en een andere klant gebruik maakt van een Branch abonnement.

Wat zijn de voordelen voor een Solution Partner?

De voordelen voor een Solution Partner zijn:

• Coupon van 25% tot 30% korting gebasseerd op jouw prestaties als Partner*

• Mogelijkheid van een eigen Branded App in de App Store en Google Play Store.

• Meer zakelijke kansen

*Elke 6 maanden vindt er een evaluatie plaats met een van onze consultants. Afhankelijk van de resultaten kan de korting oplopen.

Welke verplichtingen heb ik als Solution Partner?

Als Solution Partner:

• Help je jouw klanten met eerstelijns support . Hieronder valt het beantwoorden van vragen over de formulieren en het gebruik van de tool. Bij vragen over technische problemen staan wij voor je klaar.

• Is het van belang dat jij een Service-Level Agreement opstelt voor jouw klanten. Het is de verantwoordelijkheid van de Partner dat deze overeenkomst door de klant is ondertekend.

Let op: In het Partner contract vind je alle alle rechten en verplichtingen terug.