Voeg een referentienummer toe aan je factuur.

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.

1. Log in op het Platform.

Ga naar het MoreApp Platform en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord.

2. Ga naar de Betalingen pagina

Klik op de Betalingen pagina, die zich linksonder op het scherm bevindt. Klik op Bewerk bij het Betaalprofiel.

3. Voeg het referentienummer toe

Scroll naar beneden en klik op + Voeg toe onder Aanvullende factuur informatie.

Typ in het vak Naam de tekst "Referentienummer" en in het vak Waarde het werkelijke referentienummer. Klik daarna op Opslaan.

4. Gefeliciteerd!

Je hebt nu een referentienummer aan jouw factuur toegevoegd!