Personaliseer het PDF-bestand door de kleur van de headers aan te passen.

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.

Deze functionaliteit is beschikbaar in het Leaf, Branch, Tree en Forest abonnement. Bekijk onze abonnementen.

1. Zet de Uitgebreide functie aan

Log in op het MoreApp Platform en selecteer het formulier waarvan je het PDF-bestand wil aanpassen. Klik op Bewerk. Scroll naar beneden en zet de Uitgebreide functie aan in de E-mail tab nadat je klaar bent met het maken van het formulier. Nadat je de uitgebreide functie hebt aangezet worden wijzigen aan het formulier niet automatisch bijgewerkt in het PDF-bestand. Als je het formulier toch nog aanpast, voeg dan de toegevoegde widgets toe aan de PDF met HTML-code of klik op Reset bijlage helemaal onderaan de E-mail tab. Op die manier staan alle widgets weer in de PDF.

2. Open de Code View

Klik op de Code View ( </> ) van de PDF. De HTML-code van de PDF is nu zichtbaar.

Zoek in de HTML-code (ctrl + f voor Windows / cmd + f voor Mac) naar </style>  en plaats de volgende code er boven.

table.main h2 {
  padding: 5px;
  background-color: #1dc4c2;
}
HTML

Als je de Header-widgets met H1, H3, H4, H5 en H6 ook gekleurd wil hebben. Voeg dan achter table.main h2 een komma (,) + spatie toe en herhaal het woord: table.main h3

Als je de tekst graag in een andere kleur ziet, voeg onderstaande code toe onder background-color:

color: #HEX-CODE;

Vervang de kleurcode voor HEX-CODE. Hier kun je een overzicht vinden met kleurcodes.

Als je klaar bent, klik je opnieuw op de code view en druk je op Opslaan & Publiceren.