Het kan voorkomen dat registraties niet worden verzonden wanneer je een formulier invult. Je vindt de inzendingen in de wachtrij onder de tab Registraties van de app. Lees hier hoe je de de openstaande registraties verzendt.

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.

1. Ga naar de Registratie tabblad

Ga naar het tabblad Registraties in de app en verzend de registraties handmatig. Klik op Verzend alles om alle openstaande registraties te versturen.

2. Controleer de Internetverbinding

Controleer jouw internetverbinding. Het kan helpen om de internetverbinding te wijzigen naar 4G of wifi.

3. Update de App

Het kan zijn dat je niet de laatste versie van de App hebt. Ga naar de App Store of Google Play Store en controleer of er een update beschikbaar is.

Tip: Als je de app niet kunt updaten, kan uit- en inloggen het probleem oplossen.

Heb je extra hulp nodig? Neem contact met ons op.