MoreApp geeft je de mogelijkheid om alle bestanden die bij de registratie zijn toegevoegd te downloaden. Lees hoe je alle bestanden van een registratie kunt downloaden.

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.

1. Ga naar de Registraties tab

Login op het MoreApp Platform, ga naar het formulier en open de Registraties tab. Klik vervolgens op het oog icoon

2. Download de Bestanden

De Registratie Details worden zichtbaar. Hier vind je de informatie over de geselecteerde registratie. Onder het gedeelte Data staat Alle bestanden. Klik op Download om de bestanden te downloaden.

Klik vervolgens op Opslaan. De bestanden worden als .zip opgeslagen in de map Downloads op je computer.

3. Gefeliciteerd!

Je hebt alle bestanden van een registratie gedownload!