Een Account Beheerder is een gebruiker die de mogelijkheid heeft om het account en het Betaalprofiel te beheren. Wil je meer weten over de rol van Account Beheerder en hoe je een andere gebruiker Account Beheerder maakt? Lees dan verder in deze Help Center post.

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.

Waarom een Account Beheerder?

Zo weten we met wie we contact kunnen opnemen voor updates met betrekking tot:

Prijzen

1. Speciale aanbiedingen
  2. Verbruikte registraties

Wettelijk

1. Wettelijke overeenkomsten
  2. Account verwijderen

Facturering

1. Onbetaalde facturen
  2. Factureringsgegevens aanpassen

Product updates

1. Veranderingen en updates voor dit account

Elk account heeft één Account Beheerder. Een Account Beheerder heeft rechten om:

1. Het account te beheren
  2. Alle betalingen te beheren
  3. Een andere gebruiker de rol van Account Beheerder toe te kennen

De Account Beheerder is te vinden onder het tabblad Gebruikers. Klik op de groep Alle Gebruikers. Bovenaan zie je de Account Beheerder.

Belangrijk: Er is slechts één Account Beheerder per account!

Hoe maak ik een andere gebruiker Account Beheerder?

Alleen de Account Beheerder kan de rol overdragen aan een andere gebruiker.

Let op: De Account Beheerder verliest onmiddellijk de rol na het overdragen.

Ga naar Gebruikers, zoek de gebruiker aan wie je de rol wil overdragen en klik op het oog icoon. Wijzig de rol naar: Account Beheerder.

Let op: Zowel de vorige als de nieuwe Account Beheerder ontvangen een e-mail over de wijziging van beheerder.

De vorige Account Beheerder krijgt automatisch de rol van Account Administrator toegekend. Als je dit aan wilt passen, selecteer je een andere rol door op het oog icoon te klikken.

Mocht je hulp nodig hebben met het overdragen van de rol, stuur ons een e-mail