Welkom bij MoreApp. In deze Help Center post leer je alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan met MoreApp. Ontdek hoe je de App en het Platform het beste kunt gebruiken met onze Gratis Starter Kit. Ben jij er klaar voor om jouw bedrijfsprocessen te digitaliseren?

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.

TABLE OF CONTENTS

1. Welkom bij MoreApp

Geweldig, je bent er helemaal klaar voor aan de slag te gaan met onze tool. MoreApp is dé tool voor de buitendienst om formulieren te digitaliseren, workflows te optimaliseren en de samenwerking binnen jouw team te verbeteren. Het is onze missie jouw leven gemakkelijker te maken.

Let op: Om gebruik te maken van de Starter Kit heeft jouw bedrijf een actief account nodig met een gratis 14-daagse proefperiode of een betaald abonnement.

2. Wat kan MoreApp voor mijn bedrijf betekenen?

Het digitaliseren van jouw werkprocessen heeft vele voordelen voor jouw bedrijf. Je zult:

• Tijd besparen

• Overal toegang tot MoreApp hebben

• Samenwerking verbeteren

• Processen optimaliseren

3. Hoe kan ik mijn Team beheren?

3.1 Ik wil een gebruiker uitnodigen. Wat nu?

Volg de stappen uit deze Help Center post om jouw gebruikers te beheren. Let er op dat je de juiste rechten toewijst aan de gebruikers.

Wat zijn de verschillende rollen?

Het is mogelijk binnen MoreApp verschillende rollen te beheren. Maak gebruik van onze standaard rollen of kies voor Custom Roles met Geavanceerd Gebruikersbeheer. Deze functionaliteit is beschikbaar vanaf het Tree abonnement.

• Beheer het account

Als Account Beheerder heb je toegang tot alle Account Administrator rechten en de Betalingspagina.

• Formulieren maken

Als Account Administrator of Formulier Beheerder heb je toegang tot het Platform om formulieren te maken.

• Formulieren invullen

Als Formulier Gebruiker heb je toegang tot formulieren om ze in te vullen in de App of Web App.

3.2. Ik heb een uitnodiging ontvangen. Wat nu?

Wanneer je vanuit jouw bedrijf een uitnodiging hebt ontvangen voor toegang tot een MoreApp account, ben je er klaar voor aan de slag te gaan.

Volg stap voor stap de instructies uit de e-mail. Klik op de link om de uitnodiging te accepteren en jouw gebruikersprofiel te activeren. Daarna kun je inloggen met jouw gebruikersnaam, dit is hoogstwaarschijnlijk jouw werk e-mailadres, en eigen gekozen wachtwoord.

Wat te doen wanneer ik geen uitnodiging heb ontvangen?

Wij adviseren contact op te nemen met de Administrators van jouw bedrijfsaccount om een (nieuwe) uitnodiging aan te vragen.

4. Waar begin ik met het Platform?

Ik wil met de Form Builder werken

Maak gebruik van onze Form Builder voor het vormgeven van jouw formulieren. Begin met een lege pagina of kies één van onze kant-en-klare sjablonen. Onze sjablonen zijn ook helemaal naar jouw wensen aan te passen.

Sleep de Widgets naar de gewenste plek in het formulier en stel ze in via het Properties venster. Lees meer over het maken van jouw formulieren via deze Help Center post.

Ik wil Taken versturen

Geef gebruikers een Taak om formulieren af te ronden door een push-notificatie te sturen.

Vul vooraf een deel van een formulier in en zet dit door naar een andere gebruiker om de taak af te ronden. Lees hier meer over Instructies.

Ik wil met Integraties werken

Het is mogelijk MoreApp met andere tools te integreren. Wij bieden hier verschillende mogelijkheden voor aan:

• Kant-en-klare integraties

• Zapier

• Webhooks

• API

De mogelijkheden zijn oneindig. Ontdek meer over integraties in deze Help Center post.

Ik wil met Databronnen werken

Importeer jouw data door gebruik te maken van databronnen. Dit kan middels Excel bestanden, een URL of Google Sheets.

Ik wil mijn gebruikers Beheren

Via de Gebruikerstab kun je gebruikers uitnodigen, de gewenste rollen toekennen en rechten beheren. Lees er meer over in deze Help Center post.

5. Waar begin ik met de App?

Met onze App vul je de formulieren in waar jij toegang tot hebt. Volg deze stappen om aan de slag te gaan met de App:

• Stap 1: Accepteer jouw uitnodiging

• Stap 2: Download de App via de Google Play Store of App Store

• Stap 3: Log in met jouw gebruikersnaam

• Stap 4: Vul jouw formulier(en) in en verstuur deze

De App werkt zowel online als offline.

Neem een kijkje in deze Help Center post voor meer informatie over het gebruik van de App.

Let op: Wanneer je geen toegang hebt tot een formulier in de App, neem dan contact op met jouw Account Administrator voor de juiste rechten.

6. Support

Antwoorden op de meest gestelde vragen vind je in ons Help Center. Hier vind je stap-voor-stap uitgewerkte richtlijnen, ondersteuning per onderwerp en instructie videos. In onze Algemene FAQ vind je een overzicht van de populairste vragen.

Meer hulp nodig? Neem gerust contact op met ons Support Team via chat, e-mail of maak direct een nieuw support ticket aan. Wij zijn tijdens kantoortijden (tussen 9:00 uur en 17:00 uur MET) van maandag t/m vrijdag bereikbaar.

Let op: Ben je een Formulier Gebruiker en zie je graag veranderingen in het formulier, de databron of ontvang je graag andere rechten tot het account? Neem dan contact op met de Account Administrator(s) of jouw Project Manager.

7. Ontvang je graag een Starter Kit op Maat?

Heb je onze hulp nodig bij het implementeren van MoreApp binnen jouw bedrijf? Ons Team staat graag voor je klaar met een Starter Kit op Maat! Lees hier meer over in deze Help Center post.