Ga nog sneller aan de slag met MoreApp dankzij onze Starter Kit op Maat. Deze kit bestaat uit een training op maat voor jouw bedrijf en meer. Zo helpen wij het gebruik van MoreApp te implementeren en jouw werknemers te trainen.

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.

Bij MoreApp maken we jouw leven graag gemakkelijker. Onze Starter Kit op Maat is een kick-start voor jouw bedrijf om aan de slag te gaan met ons Platform en de App. Na deze gepersonaliseerde training kan iedereen binnen het bedrijf aan de slag met MoreApp. Wij passen de training geheel aan jullie wensen aan.

Let op: De Starter Kit op Maat kan ook door bestaande klanten worden ingezet wanneer MoreApp binnen andere afdelingen en projecten wordt ingezet.

Wat hoort er bij de Starter Kit op Maat?

Met de Starter Kit op Maat lopen we samen alle fases van de implementatie van MoreApp door. Wij geven hieronder een samenvatting van wat je kunt verwachten van deze onboarding:

WatHoeWieWanneerDuur

Training Voorbereiding

• Vaststellen projectdoelen

• Vaststellen trainingsdoelen

Projectmanager

Voorafgaand aan de training

1u
Training Platform
  • Gepersonaliseerde training over het Platform

• Accountconfiguratie

• Formulieren maken

• Tijd voor vragen

Platform Beheerders (max. 10)

Tijdens de training

3u
Training App
  • Gepersonaliseerde training over de App

• Tijd voor vragen

App gebruikers (max. 15)

Tijdens de training

1u

Feedbacksessie

• Voortgang evalueren

• Proces evalueren

• Doelen evalueren

Projectmanager

1 maand na de training

1u
1-op-1 vervolgafspraak
  • Bespreken van verbeteringen

• Advies op maat

• Tijd voor vragen

Projectmanager of Administrators

Mogelijk tot 2 maanden na de training

2u

Locatie

De training kan online of op locatie plaatsvinden. Trainingen op locatie kunnen plaatsvinden op ons hoofdkantoor in Rotterdam. Eventuele (aanvullende) reiskosten zijn voor eigen rekening.

Prijs

De Starter Kit op Maat is gratis voor onze nieuwe klanten met een Tree- of Forest-jaarabonnement. Het pakket kan ook worden aangeschaft door andere klanten, ongeacht het abonnement, voor €1200 exclusief btw.

Begin met onze Starter Kit op Maat?

Plan een gratis gesprek met een van onze consultants voor advies op maat op een tijdstip dat jou het beste uitkomt via deze kalender.

Wil je meteen op de hoogte zijn van de nieuwste tutorials? Ga naar YouTube en klik op de Abonneren knop!