MoreApp is geschikt voor bedrijven en organisaties in iedere branche die gestructureerd informatie verzamelen en registreren. Gebruikers zijn bijvoorbeeld: installateurs, monteurs, facilitaire medewerkers, onderhoudsmedewerkers, inspecteurs, thuiszorgmedewerkers, marketeers en beveiligers. MoreApp wordt momenteel gebruikt in de bouw, zorg, automotive, tuinbouw, industrie, overheid, offshore en in het onderwijs. Voor verhalen en ervaringen over MoreApp van bestaande klanten kun je een van onze succesverhalen lezen.