Gebruikers beginnen met een Forever Free account en gebruiken MoreApp helemaal gratis. Voor Premium selecteer je een bundel die het beste bij je past. Voor ieder ingevuld formulier dat je verstuurt betaal je één of meerdere credits, afhankelijk van de complexiteit van het formulier. Een credit kost gemiddeld de €0,25. Credits zijn onbeperkt houdbaar, er is geen maandelijkse verplichting en het aantal gebruikers is onbeperkt. Je kunt meer informatie over prijzen vinden op onze prijzen pagina.