De data van de registraties wordt uniform, leesbaar en gevalideerd opgeslagen en is altijd bereikbaar via het online platform van MoreApp.

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.

Omdat wij constant bezig zijn met het versturen en ontvangen van gevoelige informatie moeten wij er zeker van zijn dat het Platform en de app zo veilig mogelijk werken. Exporteer de data via het platform naar e-mail (PDF) en CSV (Excel en Access). Zo heb je de data altijd bij de hand. Mocht de data niet op het beveiligde platform van MoreApp opgeslagen mogen worden, dan kun je het MoreApp platform ook als doorgeefluik gebruiken. In dat geval wordt de gegenereerde data via een koppeling direct doorgeleid naar je eigen server.

Meer informatie over hoe MoreApp data veilig bewaard kun je vinden op onze beveiligingspagina.