Voeg MoreApp op twee plaatsen toe om je eigen branded app in gang te zetten.

1. Voeg MoreApp toe aan het Developer Center

Ga naar het Developer Center van Apple. Log in met een bestaand developer account of maak een nieuw developer account aan. Klik na het inloggen in het overzicht op People en nodig developers@moreapps.nl uit als admin.

2. Voeg MoreApp toe in App Store Connect

Ga naar App Store Connect en log wederom in met je developer account. Klik vervolgens op Users and Access.

3. Meld MoreApp aan als User en Admin

Klik op het blauwe + icoontje achter Users

Bij First Name kan je More invullen en bij Last Name App. Vul bij Email wederom developers@moreapps.nl in. Vink onder het kopje Roles Admin aan.

Klik vervolgens op Invite.