Voeg MoreApp op twee plaatsen toe om je eigen branded app in gang te zetten.

1.Voeg MoreApp toe aan het Developer Center

Ga naar het Developer Center van Apple. Log in met een bestaand developer account of maak een nieuw developer account aan. Klik na het inloggen in het overzicht op People en nodig developers@moreapps.nl uit als admin.

2.Voeg MoreApp toe aan het iTunes Connect

Ga naar iTunes Connect en log wederom in met je developer account. Klik vervolgens op Users and Roles.

3. Meld MoreApp aan als user

Klik op het blauwe + icoontje achter Users.

Bij First Name kan je More invullen en bij Last Name App. Vul bij email wederom developers@moreapps.nl in. Klik vervolgens op Next rechts bovenin het scherm.

4. Maak MoreApp Admin

Vink onder het kopje Role Admin aan.