Wil je jouw formulier delen met je team of klanten? Bekijk deze pagina om meer te leren over de functionaliteiten van de Directe URL.

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.

Let op: In de proefperiode kun je geen gebruik maken van de directe URL. Om jouw formulieren in te vullen kun je gebruik maken van de App.

1. Link genereren

Log in op het MoreApp Platform en ga naar het Overzicht van een formulier. Klik op Genereer directe URL onder het kopje Delen. Een nieuwe link voor dit specifieke formulier wordt aangemaakt.

Met deze URL kan het formulier worden ingevuld zonder dat er toegang tot een MoreApp account voor nodig is. Doordat de gebruiker niet in hoeft te loggen kunnen de Account Administrators niet zien wie het formulier heeft ingevuld.

Na het invullen van het formulier is de data direct zichtbaar in de Registraties tab van het formulier.

Let op: Als er geen internet verbinding is, kan de directe URL niet worden gebruikt.

2. URL intrekken

Wanneer je de directe URL van een formulier wilt intrekken, hoef je alleen maar op het prullenbakje rechts van Open directe URL te klikken.

Een waarschuwingsmelding verschijnt. Wil je de directe URL intrekken? Klik dan op OK. De directe URL is nu niet langer meer in gebruik.

Klik op Genereer directe URL om een nieuwe directe URL te genereren.

Let op: De nieuwe directe URL is elke keer anders.