Lees hoe je een betaalmethode kunt toevoegen aan je account, zodat je facturen automatisch worden afgeschreven.

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.

1. Ga naar Betalingen

Ga naar het MoreApp Platform en navigeer vervolgens naar de Betalingen pagina. Deze vind je links onderin je scherm.

2. Navigeer naar de Betaalmethode

Klik links onderin op + Betaalmethode toevoegen

3. Selecteer een betaalmethode

Een nieuw scherm wordt zichtbaar. Hier kun je kiezen tussen twee verschillende betaalmethodes: Creditcard en Automatische incasso.

3.1 Creditcard

Vul je verplichte velden in, nadat je op Creditcard hebt geklikt.

3.2 Automatische incasso

Vul de verplichte verlden in nadat je op Automatische incasso hebt geklikt klikt.

4. Gefeliciteerd!

Je facturen zullen automatische worden afgeschreven!

Lees hier waar je jouw facturen kunt downloaden.

Wil je meteen op de hoogte zijn van de nieuwste tutorials? Ga naar de YouTube en klik op de rode Abonneren knop!