Exporteer de data die je vastlegt met MoreApp direct naar een Google Sheet met de Google Sheets integratie.

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan!
Deze functionaliteit is beschikbaar in het Branch, Tree en Forest abonnement.

1. Maak een Google Sheet

Maak een nieuwe Google Sheet aan of gebruik een bestaande. Ga na het aanmaken van een sheet naar het MoreApp Platform.

2. Voeg de integratie toe

Ga naar het MoreApp Platform en selecteer jouw werkbon. Klik op Bewerk en ga naar de Integraties tab.

Klik daarna op Voeg Integratie toe. Selecteer vervolgens de Google Sheets integratie en klik op Voeg toe.

3. Configureer de Google Sheets integratie

Selecteer allereerst een Service Accounts. Lees meer over Service Accounts.

Voeg vervolgens de sheet ID toe, deze vind je in de URL van de sheet zoals hieronder aangegeven.

null

Als Sheet name vul je de naam van het blad in die je onderaan de sheet ziet staan. In dit voorbeeld gebruiken we '

'Sheet1'.

Selecteer bij Metadata de Longitude & Latitude en/of het Serial Number om deze data in de export te tonen.

Klik op Valideren en vervolgens op Opslaan & Publiceren.

4. Gefeliciteerd!

Als een gebruiker het inspectieformulier invult zie je de data real-time binnen komen in de Google Sheet zoals in het voorbeeld hieronder. Houd in gedachten dat de eerste twee kolommen gevuld worden met de datum waarop het formulier verzonden is en de ingelogde gebruiker.

Let op:

• In deze versie worden de registraties eenvoudig toegevoegd als een nieuwe rij in je sheet.
  • Als je je formulier bewerkt past MoreApp de headers niet aan. Dat kun je zelf doen.
  • De integratie ondersteunt geen afbeeldingen/bestanden.
  • Alle geneste data (Subform-, Pin-, en Seach-widgets) worden toegevoegd aan één cel.
  • We adviseren de Google Sheet integratie niet te gebruiken wanneer je formulier regels bevat.