Met het de 'omschrijving in app' instelling kun je de omschrijving van een formulier in de app zelf bepalen en vind je makkelijk een werkinstructie, registratie of concept terug!

Ga naar het MoreApp Platform en log in. Klik vervolgens op Bewerk en ga naar de Instellingen tab. Gebruik de placeholders door op de blauwe knoppen te klikken en voeg eventueel beschrijvende tekst toe.

Wil je meteen op de hoogte zijn van de nieuwste tutorials? Ga naar YouTube en klik op Abonneren!

Bedankt voor het werken met MoreApp!