Configureer de beschrijving van je digitale formulieren om de gebruikers informatie te geven en om het makkelijker te maken om een instructie, registratie of concept te vinden in de app.

1. Beschrijving van een formulier

Log in op het Platform en ga naar je formulier. Klik op Bewerk. Ga naar de Instellingen tab om de Beschrijving van een formulier toe te voegen.
Voeg tekst toe bij Omschrijving om gebruikers wat extra informatie te geven over het formulier in de app.

Klik op Opslaan & Publiceren. De formulieren zien er zo uit in de app voor Android, iOS en Web.

2. Beschrijving in de app
Je kunt de Omschrijving in app ook configureren. Hiervoor kun je placeholders gebruiken door op de turquoise knoppen te klikken of door een beschrijvende tekst naar keuze in te voegen.

Na het invullen van de de Omschrijving in app wordt ieder concept automatisch met een unieke naam opgeslagen. De Omschrijving in app maakt het ook makkelijker om een verzonden items of een instructie te vinden in de app.

Klik op Opslaan & Publiceren en de concepten zien er zo uit in de app voor Android, iOS en Web.