Voeg een pagebreaker toe in je PDF-bestand om meer overzicht te creëren tussen verschillende onderwerpen in je formulier.

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.

Deze feature is beschikbaar in het Branch, Tree en Forest abonnement. Bekijk onze Prijzenpagina.

1. Code view

Ga naar de E-mail tab van je formulier en zet rechts onderin de Uitgebreide versie aan. Klik op de Code view (</>). Scroll in de HTML code en voeg de code bij stap 2 toe tussen de gewenste widgets.

2. Voeg de HTML code toe

Zet onderstaande HTML code tussen </tr> en <tr>.

</tbody>

</table>

<div style="page-break-after: always"></div>

<table class="main" cellspacing="0" cellpadding="5">

<colgroup>

<col style="width:40%">

<col style="width:60%">

</colgroup>

<tbody>

Wanneer je de code hebt toegevoegd klik je opnieuw op de code view en vervolgens op Opslaan & Publiceren.

3. Het resultaat

Het PDF-bestand zonder pagebreaker:

Het PDF-bestand met pagebreaker:

Pagina 1:

Pagina 2:

In de eerste afbeelding is er geen pagebreaker toegevoegd, in de tweede en derde afbeelding is de pagebreaker wel toegevoegd.

Let op: Je kunt een pagebreaker alleen in de PDF van het hoofdformulier toevoegen.

Wil je meteen op de hoogte zijn van de nieuwste tutorials? Ga naar YouTube en klik op de Abonneren knop!