Voeg een pagebreaker toe in je PDF-bestand om meer overzicht te creëren tussen verschillende onderwerpen in je formulier.

1. Voeg een HTML-Widget toe

Voeg een HTML-Widget toe aan je digitale formulier. Plaats deze op de plek waar jij een pagebreak wil hebben. Je kunt meerdere page breakers toevoegen aan je formulier.

2. Voeg de HTML code toe

Klik op het potloodje van de HTML-widget het de Properties scherm zal zich automatisch openen. Verwijder de standaard HTML-code en voeg vervolgens de onderstaande HTML code toe:

</tbody>

</table>

<div style="page-break-after: always"></div>

<table class="main" cellspacing="0" cellpadding="5">

<colgroup>

<col style="width:40%">

<col style="width:60%">

</colgroup>

<tbody>

3. Het resultaat

Het PDF-bestand zonder pagebreaker:

Het PDF-bestand met pagebreaker:

Pagina 1:

Pagina 2:

In de eerste afbeelding is er geen pagebreaker toegevoegd, in de tweede en derde afbeelding is de pagebreaker wel toegevoegd.

Wil je meteen op de hoogte zijn van de nieuwste tutorials? Ga naar YouTube en klik op de Abonneren knop!